2009-04-28 ? 21:47:26

De slog mig just att jag nog kommer bli lika ensam som en PET-flaska i urskogen i sommar igen.
De svider. Jag hatade dom där somrarna. En hel sommar med sig själv är inte bra för psyket.

"Ni kommer se er ungdom ruttna framför er"

2009-04-28 ? 20:27:17

What can I say? I have a thing for short men! (Kvinnor också för den delen men i de här fallet gäller de män.) Ännu svagare är jag för man/kvinna spelandes gitarr. Vårhormoner? Who knows. Någonting är de i alla fall. De kanske är som J säger "You need to get laid". Whatever, den som lever får se.

Den här dagen var ganska seg eftersom att pollen + sol är lika med huvudvärk men de är alltid bättre att ha de på en tisdag än vilken annan skoldag som helst i veckan. Körde igenom avslutningslåten idag och de gick jättebra förutom att de fortfarande känns som att jag har något i halsen som tar emot. Förhoppningsvis är de inte en förkyldning som sitter och lurar. De är fortfarande ingenting planerat inför Valborg, Satin är de som låter mest lockande (vet inte om de är någon som ska dit dock), efter de kommer Tillsammans. Hemmafest skulle inte vara helt fel men de verkar vara en bristvara så vi får se vad som händer. De spelar ju rätt bra band/artister på Tillsammans men som sagt så känns fyllebussen inte så jävla kul och hämtning existerar inte om man inte ska dela på en taxi och jag tror inte att de är så många som är på de(?) Jag vill i alla fall inte sitta hemma de är ett som är säkert.

Snubblade över ett väldigt bra citat igår.
"Don't cry because it's over, Smile because it happened"
Väldigt bra motto tycker jag så vi håller oss till de ett tag.

Och härmed inför jag en ny grej..dum dum duuuum..

Dagens vill ha: Good looks och nya kläder.
Jag behöver förändring, skaka av mig den jag var och bli den jag är.

2009-04-27 ? 18:18:26

Sommarväder i april, hmm. Global warming anyone? Ska väl inte klaga, de är ju skönt med sol och vackert väder men de är förbaskat varmt. Ganska händelsefattig dag, lång sovmorgon och bild. Gick inge bra alls på bilden, min AD/HD kicka in så jag kunde inte koncentrera mig för fem öre eftersom att de var full rulle hela tiden där jag satt. Nackdelen med att sitta ute och teckna. Har städat rummet, som är som en bastu eftersom att solen ligger på hela dagen och jag hade glömt dra för gardinerna innan jag åkte iväg till skolan. Yey me! Nu sitter jag och nöter låten jag ska sjunga på avslutningskonserten första avdelningen. Kan den hyffsat bra nu.

Förhoppningsvis håller vädret i sig till Valborg så man kan vara ute då, skulle vara trevligt. Tydligen så är de en två dagars festival samma helg men de är bara första dagen de var riktigt värt att gå för då spela A&F och Melody club men att ta sig hem med fyllebussen efter de känns inte så kul så förhoppningsvis blir de hemma/ute fest nånstans, vart är ännu oklart. Jag har äntligen fått klipptid också så nu jävlar ska jag bli mig själv igen, så trött på den här tråk-icke-frisyren och färgen. De får bli dreads någon annan gång, eller kanske crustdreads? Vet inte, vi får se.

xoxo

2009-04-26 ? 17:04:34

De är så jävla skönt att man slipper stökiga hemmafester med slagsmål nuförtiden, inte för att jag direkt flänger runt på hemmafester så ofta längre men dom jag har varit på har varit mysiga och slagsmålslösa. De är en av dom där grejerna jag verkligen inte saknar med festerna för några år sedan.

Yesterday was a good day and night. Förutom att jag vara lite obsessed och ringde lite för mkt när jag kom hem OCH att jag småraggade på den där personen. Men de går ju inte att låta bli, han är tillochmed söt i nyktert tillstånd. De jag inte kommer ihåg riktigt ordentligt som var ganska intressant var att någon sa att hon trodde att jag var lesbisk. Jag kommer inte ihåg vem och de som är skumt är ju att jag knappt ens sett någon att tjejerna som var på den festen så jag vet inte hur hon hade kunnat få den uppfattningen av mig men ja.

Igår kändes de verkligen som att de var början på ett lov för de va vackert väder, massor med sol, och de var fest. Jag kan inte vänta tills vi tagit studenten. Egentligen borde jag söka sommarjobb men vi får se hur de blir med den saken. Orkar jag så orkar jag. Orkar jag inte så orkar jag inte och jag har ju faktiskt lite sparade pengar som jag kan leacha på. Jag har dessutom kommit på vad jag vill ha i studentpresent, får väl hoppas att de går igenom också.

2009-04-26 ? 01:43:48

Tooo brunk too seeeeeeee. gnight,

2009-04-24 ? 23:41:43

Ännu en trist hemmafredag.

2009-04-23 ? 15:45:19

Min externa har slutat fungera. Jag tror att de är strömsladden som är glapp, eller möjligtvis bara adaptern. Skitockså. Hälften av mitt datorliv ligger ju på den!

2009-04-23 ? 01:38:57

Jag kan inte bli av med den här känslan av att alla alltid umgås med mig bara "för att hon inte har någon annan". Att ingen egentligen vill vara med mig. Jag tror de är delvis därför jag är så besatt av att man ska vara ärlig, jag är trött på alla lögner och allt skitsnack som alltid kommer fram i slutändan. Dessutom är jag lite trött på att kunna läsa folk när de gäller vissa saker men jätte svårt när de gäller andra saker.

Jag vågar inte vara för uppenbar för då känns de för påträngande och jag vill inte vänta på att alla ska läsa mina tankar, de är därför jag sänder lite signaler då och då och hoppas att folk uppfattar dom. Oftast gör dom de inte. Jag vill känna mig behövd igen, men aldrig mer av honom. Jag är trött på vara hans ex. Jag vill inte kännas vid de längre och ändå så känns de som att jag alltid kommer göra de.

Egentligen var väl i torsdags första gången de hände men de kändes redan gammalt han sa de "..för att du är hans ex". Jag är inte hans ex. Jag är jag. I ain't no package deal, jag är bara jag och inte någons skräp. De är han som är mitt skräp. De som en gång fanns finns inte längre och kommer aldrig finnas så jag slängde bort honom.

Jag är intressad men jag är lite socialthandikappad.
Dessutom har jag en tendens att bli lite överdrivet närgången, när jag är onykter, om någon jag känner sänder signaler. Jag blir alltid så förvånad att någon ens ser mig. Jag antar att jag är van vid att stå bakom någon hela tiden.

2009-04-23 ? 00:59:27

Pete Yorn - Lose you

I’m
Taking a ride
Off to one side
It is a personal thing
Where
When I can’t stand
Up in this cage I’m not regretting

I don’t need a better thing
I’d settle for less
It’s another thing for me
I just have to wander through this world
Alone

Stop
before you fall
Into the hole that I have dug here
Rest
Even as you
Are starting to feel the way I used to

I don’t need a better thing
Just to sound confused
Don’t talk about everyone
I am not amused by you

'Cause I’m gonna lose you
Yes, I’m gonna lose you
If I’m gonna lose you...

'Cause I’m gonna lose you
Yes, I’m gonna lose you
If I’m gonna lose you
I’ll lose you now for good

2009-04-21 ? 17:04:24

Sleep; I wants it.

Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Märktes ganska skapligt mkt på mig röst idag, ostabil uh huh. Jag vill duscha för jag fryser så förbannat, elementen hade varit avslagna, men chansen att jag somnar är 99.9% så jag tror jag skippar de.

2009-04-20 ? 23:46:13

Way to go, fucktard.
Hate to say I told you so but I did.

Underbart att majoriteten folk har svårt att vara ärliga, jävla idiot(er).
Vad är de som är så jävla svårt? Jag fattar inte. I really don't.

Frida är fortfarande awesome.

Update.

I want to..I need to get wasted.

2009-04-20 ? 05:14:36

"I've always been a sucker had a weakness for a boy
with a guitar and a drink in his hand"

Alldeles för sant.

2009-04-19 ? 02:21:16

Jag tror att någon är lite grinig på mig och jag tror jag vet varför.

2009-04-17 ? 14:46:51

Jag tror att jag fortfarande var lite småfull när jag vaknade imorse.
Bakis deluxe idag i alla fall och endel ångest, jag betedde mig som en idiot igår.
Alltid lika trevligt att vakna ensam dagen efter. Speciellt när man är mer förvirrad än någonsin.
De va kul igår i alla fall, idag är de väl inte lika kul att gå igenom vad som egentligen hände men igår var de kul.
Fortfarande förvånad över att jag inte stupade och att de inte var jag som däckade.

2009-04-13 ? 15:25:53

Tror du att jag är dum eller?
Varför behandlar du mig som en idiot?
Jag förtjänar de inte, inte ens lite grann.
Stå för vad du gör, be honest for fuck sake.
De är du skyldig mig i alla fall.
Stop tiptoeing, it's starting to get real' old.

Jag är inte ledsen eller arg, jag är mest besviken.

2009-04-09 ? 16:22:25

Varför är de alltid jag som inte blir bjuden? Tror dom att jag är osocial eller är de för att dom helt enkelt inte vill umgås med mig? Om de alltid kommer att vara såhär varför ens anstränga sig to make friends? De börjar bli ganska irriterande och trist. För jag har äntligen blivit mer social och de är ändå ingen som orkar bry sig att fråga. Och jag tänker inte fråga själv, de känns så konstigt. Vill dom inte så tänker inte jag tvinga dom till att säga ja bara för att jag frågar men de hade ju varit trevligt att veta varför.

2009-04-05 ? 23:46:23

Holy shitz! Skulle inte ha något emot att låta den här snubben gadda lilla mig.

Konstnär.

2009-04-03 ? 22:26:53

Har inte så mkt att skriva om. Allt utom musiken går åt helvet när de gäller skolan, men jag orkar ärligt talat inte bry mig längre. Hur de än blir så kommer jag ändå behöva göra samma sak efter studenten. Min dygnsrytm var påväg till normalt precis när sommartiden skulle ställas in och såklart så gick den också åt helvete då. Är så enormt sugen på att försöka starta ett band eller hitta ett band som behöver sång. Har börjat rita/måla lite smått på serien igen också, men de är ju så jävla svårt att komma på bra texter.


Ett av dom mest underskattade banden i historien.

Saosin "Voices" Music Video from Christopher Sims on Vimeo.