2009-06-30 ? 17:44:11

Chris - Where are we going?
Chris - I told you, we're going nowhere!

2009-06-30 ? 15:46:54

Woho! Dom ringde precis om en jobb. Inte världens bästa jobb kanske men de är första som har hört av sig! Feckin' awesome! Oturen är väl att jag inte kan gå på intervjun imorrn men hon sa att hon skulle höra av sig vid nästa tillfälle. Aaaaawesome!

2009-06-29 ? 18:08:02

Jag dör! De känns som att hjärnan kokar! Men peppen är på topp ändå.

2009-06-27 ? 02:48:39

För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på. För mkt att tänka på.

2009-06-26 ? 00:38:28

Jag har tröttnat på dina lögner och svinerier.

2009-06-25 ? 19:57:53

"Jag går inte isär när jag går med dig."
"Jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig."
Kommer du ihåg, darling?

2009-06-25 ? 19:39:37

Sommaren är här, hör och häpna, spöket har till och med pressat lite idag. Eller rättare sagt, legat i solen och läst Harry Potter and the halfblood prince. Och nu är de Håkan Hellström för hela slanten, de var längesen jag njöt så mkt av sommaren. De som är lite jobbigt är ju att jag nyser och snuvar och gråter pga gräspollen men de överlever jag.

"Dom får mig vart dom viiiiiiiiill"

Underbara sommar! Men jag är enormt avis på alla P&Lare som får se undret live and kicking. Jag skulle ha kunnat köpa tredagars bara för att se Håkan bråkan igen.

"Men du sover ju, du hör ju inte på.."

2009-06-24 ? 17:36:46

Alexisonfire - Old Crows / Young Cardinals. Yum. Snabbare + hårdare = Good stuff.

2009-06-23 ? 17:14:03

Har inte sovigt mkt de här dygnet. Trevligt med Tobbe igår. AF kärringen var sämst i världen. Jävla panik. Är de meningen att man ska veta allt i förväg eller? Är de meningen att man ska sitta där som en idiot när meriterna man har (Skolan: "Alla arbetslivs erfarenheter är meriter") tydligen inte är meriter alls. Inte heller verkade de ju som att de var meningen att hon skulle hjälpa mig hitta något jobb heller, inte frågade hon efter några betyg eller anställningsbevis heller. Känns inte så jävla underbart att leecha på föräldrarna i minst 3 månader till, troligtvis i över ett halvår till eftersom att man inte får någon jävla ersättning, om man är arbetslös, när man pluggar på komvux förutom studiemedel, och sure, de finns säkert någon nånstans som kan betala hyra, telefon, mat och ev. skolmaterial med 2500 kr i månaden. De är ju så fiffigt de där också att de just är 3 månader, då hinner man precis gå utan pengar hela sommaren med lite marginal till och med. Och jajo, visst kan man söka bostadsbidrag men någonting säger mig att myndigheterna inte tar "Jag orkar och vill inte bo hemma och leecha på mina föräldrar en enda dag till" som en tillräckligt bra orsak till att få bostadsbidrag. Livet är underbart som arbetslös utan ordentlig utbildning.

Negativa klubben har flyttat in.

2009-06-21 ? 22:40:40

Underbart, nu är tältet kirrat så nu är de bara lite småplock kvar att köpa sen är jag fit for fight. Och idag fick jag lite..ganska mkt pengar. (Pengar som pappa fått när farfar sålde huset.) Så nu kan jag köpa min älskade stålis. Idag är jag nöjd. Idag är en bra dag.

2009-06-20 ? 23:20:58

Rove gör helt klart dom bästa interviewerna med henne. Hands down. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag ska få se/höra henne live i November, så länge som jag har väntat.





2009-06-20 ? 19:15:57

Så koolt! Stopmothion is the shitz.

LAÏKA (SHORT VERSION) from Guillaume Blanchet on Vimeo.

2009-06-20 ? 16:43:39



Chills every time. Helt otroligt.

2009-06-19 ? 15:39:31

Frustrerande, jag kan inte hitta några tabs/ackord på några Mike Hale låtar alls. Skittrist.

2009-06-18 ? 22:56:26

Photobucket

http://www.guitarpeople.se/?cmd=GetGuitarProductDetailPage&productId=96 - Den blir de nog! Måste antingen spara lite till eller önska mig att päronen lägger hälften som 20 års. Får tacka Christian för hjälpen och länken, litar på honom till tusen och den känns väldigt rätt so who am I to say no? Måste försöka hitta skjuts, och helst sällskap också för den delen, till Löa andra helgen i Juli också. Vill se/höra Christian och Astrid spela live och inte bara inspelat. Nu skulle de där körkortet egentligen inte sitta helt fel.

2009-06-18 ? 21:22:59

Åh, guld! Mysteriet på Greveholm sänds inte bara på tv nu, man kan kolla på de på svtplay! Och arvikabiljetten är fixad och de blir nog PiP after all.

2009-06-18 ? 00:13:58

"Med separationer i vår ryggsäck."

De är inte lätt när de är svårt, ingen trygghet att komma tillbaka till i höst. Jag saknar till folk jag knappt känner, var kom de här ifrån? Jag antar att de är lättare att sakna när man inte har så många vänner utanför skolan. Jag var tillbaka dit idag. Till bilden. De kändes jättekonstigt. Och de har inte ens gått en vecka. De har i princip vart min första trygghet i fyra år (klassen andra). De där lilla uppehållsrummet. Jag vågade inte gå in på arbetsförmedlingen idag. De känns så avgörande på något sett. De är som att sätta punkt för de senaste 20 åren av mitt liv och börja om på nytt. Jag sökte två jobb via arbetsförmedlingens hemsida i alla fall. Att sommarvärmen inte kommit än gör inte direkt saken bättre. De känns som att till och med vädret har blivigt deprimerat pga lågkonjukturen och separationsångesten.

2009-06-16 ? 16:42:02

New mission; Lära mig Stairway to heaven.
Jag måste bli bättre på att plocka så here we go. Wish me luck.

Oh, btw så var de 58 stycken som kikade in på min blogg igår. w00t?!
Vart fan kom dom ifrån egentligen!?

2009-06-16 ? 13:06:52

2009-06-16 ? 10:07:09

wöwöwöw, ångest. Pappa väckte mig alldeles för tidigt. Jag har lust att beställa massa skit så att pengarna tar slut så att jag inte har något att betala tillbaka till jävla fittcsn. Får man verkligen göra så? Inte säga ett piss när de väl gäller och sen skicka tre jävla brev 2 månader senare och skriva att jag kan bli återbetalningskyldig?! Jävligt dålig stil och jag tycker att de låter jävligt olagligt. Om jag visste att jag skulle kunna bli betalningsskyldig skulle jag fan inte gjort av med alla pengarna. Fittanalcsn.

2009-06-15 ? 20:42:13

Har suttit och pillat med layouten i princip hela dagen nu. Ganska nöjd är jag i alla fall. Vi får se hur länge de håller.

De blev inge arbetsförmedlingen idag, dels för att de varit pissväder och dels för att de inte var öppet i bilden så de kändes onödigt att åka till arbetsförmedlingen idag och sen behöva åka ner till skolan imorrn också. Enter Shikari's nya skiva Common Dreads + signad bootleg Live at Milton Keynes damp ner i brevlådan idag. Awesome! Världens bästa början på sommarlovet/arbetslösheten. Däremot så blir de inge west coast riot så nu måste jag försöka kränga min biljett på nått sätt.

Dvd skivan (där den borde sitta i alla fall) + Bootleg CD'n

CD skivan + Bootleg Cd'n

2009-06-15 ? 01:20:19

Såg precis på Powder Blue och jag tror jag dog lite. Han är ju så charmigt nördig att man smälter, jeebus.

Melting.

Eddie Redmayne

Yum.

2009-06-14 ? 18:33:44

http://open.spotify.com/user/t3tris/playlist/0SNlorDPxadOIol5bgDxiW

..och förresten, de är ganska så irriterande att de inte finns någon axelbandsknopp på min nylon. Ganska så jätte irriterande.

2009-06-14 ? 13:31:14

Fyfan vad jag känner mig bortkommen och utanför. Jävla skitockså. Kul med ångest. Kul att jag missade de mesta av studenfirande. :( Dessutom så sitter jag med 5 corona, en cider och en hel flaska skumpa. wäwäwä, i-landsproblem.

2009-06-14 ? 01:18:15

Jag tror jag är lite småkär. Hah, töntigt men sant. Han var ju så trevlig! Sen skadar de ju inte att han ser jävligt bra ut och har lite av samma 'handikapp' som mig, om man nu kan kalla de handikapp inte riktigt egentligen. Lilla patetiska jag.

Anywho, hade velat vara i Nora idag men de blev inte så. Mamma orkade inte köra i regnet, ibland önskar jag faktiskt att jag hade haft körkort själv. Blev filmkväll men the family istället, Burn After Reading och Little Children. Burn After Reading hade jag redan sett men jag tyckte vi skulle se något med lite humor och inte bara ett drama. Självklart var de jag som valde filmer.

Förhoppningsvis ska jag köpa mig en stålis för pengar jag fick i studentpresent, jag vill ha en so badly. Fick en ID-bricka också, som bara ska graveras, sen kan jag också bli identifierad om jag råkar dö i en tsunami eller nått. Awesome. Och jag tänker inte säga att jag kommer sakna nån från klassen för de går alltid att hålla kontakten om man vill, de är ju lärarna de är svårt att hålla kontakten med på ett annat sätt.

2009-06-13 ? 14:00:00

Dagens i-landsproblem: Jag är grymt sugen på att färga håret svart.

2009-06-13 ? 00:21:55

De blev ingen studentfest för mig ikväll, de som är mest trist med de är ju att man inte får säga hejdå till klassen ordentligt OCH att jag inte fick chansen att prata mer med Philip, som jag ju ville, för han verkade jävligt trevlig. Men jag är nöjd. Flaket var höjdpunkten på hela dagen men de var synd att vi inte fick mer tid eller tid alls med lärarna. De känns som att allt gick för fort och att allt kommer hända imorrn och då kommer inte ens jag vara med. Men nu är de, Hej vuxenlivet och arbetslösheten. Lite ångestframkallande är de väl men nu är de mest bara skönt att slippa alla krav från skolan! Helt underbart.

Jag kommer sakna Christian och Jesper mest av alla lärare och självklart Andrea och Kajsa också! Jesper har verkligen en förmåga att få en på bra humör och jag har dessutom lärt mig mer om stämsång av honom än vad jag har under fyra år med Ingeborg. Christian är ju Christian, gitarrgud och charmknutte. Ganska lika tror jag. Hoppas man kan hålla kontakten på något sätt med dom.

------------------------------

Min mage är typ dubbelt så stor atm. Yey for svullenstommac! Och mina betyg ser ungefär ut som i nian, fler IGn än Gn men fler VGn än Gn och jag fick faktiskt 2 MVGn också.

2009-06-10 ? 23:51:34

Karneval imorgon och sedan är de bara studenten kvar. Kunde inte kännas bättre, jag har klagat mkt på vädret men de är ju inte de som är viktigt. De är ju just de att vi tar studenten. Vi slipper Lindeskolan. De kommer ta lång tid innan de sjunkit in ordentligt, känns overkligt att de är mindre än två dagar kvar. Jag kan kämpat för de här i 4:a år, går inte ut med bra betyg men jag överlevde och klarade av de i alla fall och jag är så jävla stolt över mig själv. Jag har växt nå enormt mkt de här åren speciellt de senaste två.

Jag kan gnälla hur mkt jag vill på vad som helst, it's my superpower, men i slutändan har de varit 3 bra år med den här klassen. Jag skulle aldrig ha överlevt utan er och de få underbara lärare (som arbetar på skolan) som jag har haft turen att träffa och lära känna. Och de är inte en överdrift. Förhoppningsvis vet ni vilka ni är och tar åt er.

Även om jag inte direkt är blödig av mig har jag en känsla av att tårarna kommer flöda på fredag för jag kommer sakna endel människor, speciellt lärare eftersom att de är dom de är svårast att hålla kontakten med, nå enormt.

2009-06-09 ? 20:46:07

"Rather than love, than money, than faith, than fame... give me truth."
- Thoreau och Christopher McCandless.

2009-06-08 ? 21:27:10

Självförtroendet ligger nere på botten och simmar.

Dessutom har jag på något jävla vänster lyckats tappa bort biljetten till studentfesten så nu är de ingen återvändo. De blir folkan hur mkt jag än skulle vilja gå på hotellet. Ingen bra start på veckan direkt.

---------------

Fast de finns ju en ganska awesome grej, nämligen att jag förhandsbokade Enter Shikaris nya skiva Common Dreads igår.

2009-06-08 ? 17:11:56

Sista måndaan! Sista måndaan!

Ja, sista måndagen är avklarad och jag fryser fortfarande. Förbannade kyla! När hade sommarn tänkt komma och hälsa på igen då? I December eller?! De var kul även om de var kallt, trist att jag inte kunde vara med i alla fall. Hade gärna varit med på brännbollen ju, men eftersom att de inte bara involverade springa utan också kyla så gick de fetbort. Hoppas inte att de blir lika kallt på torsdag och fredag för så strejkar jag och sätter på mig en dunjacka eller nått.

2009-06-04 ? 14:11:10

Skåpnyckel (som jag inte har användt på två år) och en jävla massa böcker inlämnade idag. Nu börjar de likna nånting, de har känts helt overkligt fram tills nu, nu börjar de kännas att de snart är över i alla fall. Måste bara fixa kläder till karnevalen och sen är allt kirrat och klart! Jag kommer sakna massa folk i klassen så jävligt men de är nog att spela tillsammans jag kommer sakna mest! Starta band anyone?!

2009-06-03 ? 20:34:37

VG i samhällskunskap. Förhoppningsvis får jag de i Nutida också, för nu har jag äntligen skrivit klart de. Men jag är supernöjd med Sam betyget! Så jävla nöjd! Vädret har haft PMS idag men de har inte jag för jag har börjat plåstra igen, de får funka tills vidare. Skadar ju inte att de gick på högkostnadsskydds grejen, 3 månader gratis (Y)

2009-06-01 ? 23:40:05

Om de blir lika mkt rabarber i år som förra kommer jag vara så tjock i höst från all paj och kräm jag kommer göra och äta! OMNOM!

Och morgondagen, andra officiella sommardagen firas med regn!

2009-06-01 ? 14:13:31

Jag är så jävla duktig, var ner på stan för att köpa snus och cigg OCH gå in på apoteker. Självklart så hade jag glömt receptet, duh, och inte fan fanns de i databasen heller. De är alldeles för varmt för att cykla ner igen bara för de så jag får ta de senare eller någon annan dag. Även om jag hade behövt göra de idag. Nu ska jag i alla fall skriva färdigt den där skiten, även om jag inte orkar egentligen, mitt rum är som en jävla bastu.