2009-08-31 ? 11:42:51

Jag tycker om när min säng luktar annan människa, de är så mkt lättare att somna och att sova. Myspys. Jag vaknade av mig själv halv nio precis innan alarmet och kände mig helt klarvaken men somnade ändå om. Mamma är hemma idag igen, jag vet fortfarande inte varför men jag vågar inte fråga för då kommer hon säkert säga att hon redan har sagt de. Jag vill ju vara hemma själv så jag får något gjort. Jag vill inte ha någon som tittar mig över axeln när jag ska tvätta eller plugga. Irriterande.

2009-08-31 ? 01:41:43

2009-08-29 ? 18:22:00

Fuck you, Bitch!


2009-08-29 ? 17:38:04

De finns inte såna vackra människor i Linde, de för bara inte de.
Snyggpojk, blev inte så lite förtjust i honom. Så fjantigt.

Hade tänkt Parkfesten ikväll bara för att ha något att göra och vara lite social men de gick åt helvete som vanligt och who am I kiddin', de blir ändå aldrig lika bra som i onsdags. Skitlinde. Dra åt pipsvängen!

2009-08-28 ? 16:22:23

Vill ha nya albumet. Nu. Inte sen. Nu!


(11 dagar kvar)

2009-08-27 ? 15:35:30

Förfest hos Feffe, Betnér på björnstugan, Sedan Satin och Sedan hem till Linus.

Förfesten var väl inte allt för pepp eftersom att jag inte hade något att dricka men de var väl lite mysigt ändå. Runt nio gick vi till björnstugan, Betnér höll inte på så länge 45minuter eller någonting däromkring, men de var bra som vanligt! Drack ingenting på Björnis, kollade bara på Betnér och sen drog vi vidare. Först till Satin och då var de någon som sa att de inte spelades någon musik så då skulle vi tydligen till Strömpis men Strömpis sög (dels för att de var dyrare inträde). Så då satt vi och velade ett tag så ringde johan och sa att dom spelade Ebba Grön på Satin så då gick vi dit. 20 kr inträde, en gratis öl och gratis mat. Och framförallt, bra musik HELA kvällen. 'twas awesome! Sen började fler och fler ur gänget (14st var vi) röra sig därifrån och så var de bara jag och Tobbe kvar, vi som började kvällen med att inte dricka slutade med att vi båda spenderade massa pengar på öl och blev laser. Jag och Tobbe satt kvar ett tag och umgicks med Edita, hennes stora syster, flickvän och storasysters flickvän, sen gick vi hem till Linus och 'efterfestade'. Dom flesta verkade rätt så trötta så de blev mest chill.

All and all, en av dom bästa kvällarna/nätterna på evigheter! Så skönt med folkombyte också, även om de finns mkt trevligt folk i Linde så har man tröttna på all bullshit ganska stenhårt och Tobbes 'random kompisar' var så jävla trevliga. Jag trivdes så jävla bra. De enda nackdelarna var att jag tappade bort kameraväskan (utan kamera i som tur var) och min emo/hc scarf, men de gör mig faktiskt inte så mkt för de var so fucking awesome så de väger upp.

2009-08-25 ? 21:17:43

Jag är ledig nästa tisdag och om två veckor får jag gå på bolaget för då blir jag stor på riktigt. Kanske Betner imorrn om jag kan få tag på Tobbelias, för jag kan skippa Torsdagslektionen eftersom att jag går på matten imorrn. Och så träffade jag på Tobbe på Masugnen idag också. Awesome start på veckan. Segt att ta sig upp tidigt som satan bara.

2009-08-25 ? 15:48:06

wow.

 

2009-08-24 ? 21:59:16

Trött på skyllersjälv politiken. Jävla pissregering,
Here comes the United States of Assholes i miniversion.

Peppad på Michael Moore's nya film.

Nu, tillbaka till historia plugget. Jag är så jävla dålig. Måste nog börja planera när jag ska plugga och ta medicinen dom dagarna för de här funkar inte, har försökt plugga 5 gånger idag och misslyckats grovt varenda gång. De här är den enda delen av den normala skaran människor jag också skulle vilja ha. Att kunna plugga/koncentrera mig och inte tappa intresset efter 5 sekunder.

2009-08-23 ? 14:28:40

Just de, jag har börjat fundera på om jag ska byta till blogspot istället. Är lite trött på reklamen som hela tiden förstör och distraherar. Nackdelen är ju att man troligtvis inte kan importera inläggen härifrån och därför så försvinner ju allt jag skrivit under de här året som jag har bloggat och de känns mindre kul.

2009-08-23 ? 14:25:26

Byggde de här huset för några dagar sedan, men har fortfarande inte orkar spela något med simen som bor i de.
 




2009-08-23 ? 00:23:20

Har inte hänt mkt idag. Har försökt sysselsätta mig lite, ifrån datorn, så jag plockade undan massa kläder från golvet och rensade bort endel kläder jag inte använder längre. Min låda är ganska tom nu, överdels-lådan i alla fall, byxor kan jag inte riktigt bestämma vilka jag ska göra mig av med. De är svårare. Ett som är säkert är i alla fall att jag behöver tshirtar, jag har massor med linnen, endel långärmade och en heldel tjocktröjor men nästan inga tshirtar så de blir de första nya på listan.

Sen har jag suttit och lekt massor i photoshop också. De var längesen och de blev inte allt för avancerat men jag har hittat lite gamla prylar som jag brukade använda för längesen när jag körde med CS2 som dom hade flyttat på i CS3 av någon anledning.

Twoface

2009-08-20 ? 23:25:23

Interwebz: Ännu en dag av besvikelse på mänskligheten.

..och de är tråkigt när de nästan bara går invandrare på kurserna jag ska gå på, på masugnen för de sitter bara och tisslar och tasslar med varandra på deras hemspråk. Och de andra är antingen osociala eller 30+
kulliv. panikliv. kan ingen joina mig på masugnen, va?

2009-08-20 ? 00:51:38

http://open.spotify.com/track/0Zdazwds27sdGg1UnhkeQQ
så passande.

känns som att jag är den enda som bor kvar här nu.
igen.
undra om jag någonsin kommer här ifrån.

2009-08-20 ? 00:04:30

Vill ha en systemare med bra vidvinkels glugg. Förhoppningsvis får jag de förstnämnda i födelsedagspresent om lite mindre än en månad, sen är de bara att börja spara till gluggen.

2009-08-16 ? 01:15:29

"So what did they do to you?"
"They ignore me"



(10 poäng till den som vet vad de är för film förresten.)

2009-08-15 ? 01:03:28

And I awoke
Only to find my lungs empty
And through the night, so it seems I'm not breathing
And now my dreams are nothing like they were meant to be
And I'm breaking down, I think I'm breaking down

And I'm afraid, to sleep because of what haunts me
Such as living with the uncertainty
That I'll never find the words to say which would completely explain
Just how I'm breaking down

Someone come and, someone come and save my life
Maybe I'll sleep when I am dead
But now it's like the night is taking up sides
With all the worries that occupy the back of my mind
Could it be? This misery will suffice

(Gordon Downey singing this verse)
I've become, the simple souvenir of someone's kill
Like the sea, I'm constantly changing from calm to ill
Madness fills my heart and soul
As if the great divide could swallow me whole
Oh, how I'm breaking down

Someone come and, someone come and save my life
Maybe I'll sleep when I am dead
But now its like the night is taking up sides
With all the worries that occupy the back of my mind
Could it be? This misery will suffice

Someone come and, someone come and save my life (save my life)
Someone come and, someone come and save my life (save my life)
Someone come and, someone come and save my life
Could it be? This misery will suffice

jävla skit också.

2009-08-14 ? 21:14:14

Wuhu, nu har jag börjat tejpa igen. De är min present för att jag äntligen kommer ha en inkomst igen, större hål i snibbarna. Men blir en i taget eftersom att jag bara har en spiral och att tejpa pluggar känns som ett helvete.

2009-08-14 ? 14:17:54

För er som inte har facebook eller inte har sett den. Min avancerade produktion.


2009-08-12 ? 14:00:07

Fick brev från komvux/kommunen idag så nu är de hundra säkert att jag ska bli studerande igen. Känns väl inte så kul att börja plugga igen men de känns bra att ha något att göra och framförallt få pengar för de. Jag är jättenervös över att jag ska gå fel på torsdag, för då ska jag till syon, och sen på måndag är de inskrivning. Pirrigt, jag har ju aldrig satt min fot där. Förutom när jag låg i bärstol men de räknas ju knappast. Jag ska i alla fall plugga upp betyget i svenska A, försöka få betyg i Matematik A, Historia A och Engelska C. Sen får vi se om jag orkar läsa Svenska B i vår kanske, jag vet inte. Jag tror jag ska höra mig för på lite olika fik och se om dom behöver någon som jobbar eftermiddag eller nått. Dessutom så sa Mattis att jag kanske har jobb om allt går igenom för dom. Dessutom måste jag gå till arbetsförmedlingen och meddela att jag ska börja plugga på komvux osv. Och allt måste göras den här veckan. Stressigt allt blev helt plötsligt. Känns bra att de går lite frammåt i alla fall och att jag inte behöver gå hemma HELA dagarna längre. Förhoppningsvis kan jag få ett schema som passar mig så att jag inte sliter ut mig och tröttnar.

De känns bra även om de är nervöst.

2009-08-11 ? 15:01:22

Lördagen var awesome, även om de blev försenat så in i helvete. Igår var också awesome fast jag ångrar att jag inte stannade but hey jag måste ju försöka vända tillbaka dygnet på allvar nu så de hade nog inte varit någon bra ide.

2009-08-09 ? 22:15:41

Dra åt helvete onödiga ångest.

2009-08-06 ? 01:49:27

Lekte med Tobbe igår, vi spelade tvspel, lyssnade på musik och diskuterade allt mellan himmel och jord. Som vanligt med andra ord. Jag börjar till och med lära mig xbox controllerna och dom är inte så stora som jag hela tiden föreställer mig att dom är. Jag tror att jag tänker på dom gamla xbox (ikke 360) controllerna?

Random; Jag hatar de där jävla LA Gigolo reklamerna som är överallt på internet just nu. Dom är inte bara fula och slarvigt gjorda utan dom ser ut som någon jävla kontakt annons eller reklam för någon online dating service. Jeebus, kunde dom inte ha anställt någon ordentlig nisse att göra den. Oproffsig och ful är vad den är, skäms på er.

2009-08-03 ? 23:41:38

För er som inte sett den än. Creepy cat, has to be seen.

2009-08-01 ? 23:32:25

Freckin awesome, my chem gjorde ett gig i fredags och de har redan kommit upp videos på youtube på tre av deras nya låtar. Väldigt old school, me likey!

2009-08-01 ? 18:00:49

YouTube is hatin' on me today. Bara för att jag hitta en ny kanal som är awesome 'cause they be so random, and randomness is awesomeness!
http://www.youtube.com/user/CTFxC

De är första sensommar dagen och nu bestämde sig de fina vädret att hälsa på igen, yey!