2008-07-30 ? 08:16:17

Sista veckan på jobbet och de går väldigt långsamt. Känns som att de borde vara fredag idag, men de är bara 2, kanske 1 dag kvar tills jag slutar. 1 dag beroende på om de blir något Stockholm och Pride i helgen -hoppas hoppas- jag är jättesugen men Andreas visste inte om han var så pepp. Egentligen kommer jag nog inte orka de men jag är så grymt besviken på att de inte blev nå buller så jag vill göra NÅNTING istället för de, känns så trist o bara sitta hemma när de egentligen hade varit rajtantajtan den helgen.

De har varit fint hela veckan även om dom har varnat om regn och åska, men de verkar dom att ovädret håller sig borta från Kristinehamn. Just nu skulle de faktiskt vara lite skönt med en liten regnskur för de är så kvavt, de är väl nackdelen med att vädret håller sig undan, man måste ändå stå ut med åskvärmen. Hoppas Andreas hör av sig nånting idag så jag vet idag för imorrn blir lite sent känns de som eftersom vi issåfall ska åka hem då. Oh well, de löser sig väl. De som är lite tråkigt är att jag inte har nå jobb kvar o göra för de saknas massa pärmar så jag sitter bara o slösurfar för tillfället + att jag börjar tröttna rejält på att bo med pappa. No alonetime whatsoever.

overandout.
xoxo

2008-07-25 ? 07:44:23

Upp tidigt idag, klockan 6 åkte vi. Usch o fy för att stiga upp så tidigt men de va ganska skönt när vi väl var ute, himlen såg ut som nånting från en tavla. Ska bli skönt o komma hem idag i alla fall. Hoppas de blir bra väder i helgen i alla fall, så man kan njuta lite av att vara ledig, sen är de bara en vecka kvar. Känns som att lovet har gått alldeles för fort, de är mindre än en månad kvar tills vi börjar skolan, sista året förhoppningsvis i alla fall. Nu ska jag arbeta lite..

overandout.
xoxo

2008-07-23 ? 16:17:43

Hoho, jag är så sjukt opepp på att jobba för vi har inget kvar o göra.

2008-07-23 ? 11:54:34

Igår åkte vi förbi ett ställe som hette Liksåsen.
Där skulle jag verkligen vilja bo, mitt i lik-såsen :D

overandout.
xoxo

2008-07-21 ? 17:27:04

Semestern slut och första dagen på jobbet idag, igen. Kunde inte somna igår så jag har varit förbannat trött idag men de blir väl bättre imorrn. Vi har varit ute i princip hela dagen idag och nu ska vi och handla. Jag är ganska opepp på att fortsätta jobba eftersom att buller sket sig men vafan, extra cash är inte fel egentligen.

Jag saknar Andreas asmkt.
de suger ganska hårt.
<3

overandout.
xoxo

2008-07-14 ? 12:29:08

Första arbetsveckan är slut och nu har jag semester en vecka. De vart skitväder på fredagen precis som på måndagen men därimellan var de jättebra väder och vi var ute nästan hela veckan. Farfar är här i en vecka nu, lite jobbigt o se att han är så ledsen och de påminner lite för mkt om att farmor inte finns längre.

I alla fall, så fort jag kom hem i fredags åt jag o sen åkte jag direkt till Andreas, jag har saknat honom så sjukt mkt. Vi slappade hela helgen och han visade ett nytt MMORPG som jag har börjat spela nu, Holic. De är jättegulligt men de laggar endel pga av att servrarna ligger i USA men de funkar. Vi beställde tobak till Vattenpipan i fredags också så nu får jag äntligen röka om inte allt för länge som jag har längtat efter ^^ Förra sommarn tror jag inte att vi rökte nånting nästan, inte vad jag kommer ihåg i alla fall så de var längesen. Vi beställde dessa smakerna; Mint, Honungsmelon, Hallon, Apelsin och andreas envisades om Pina Colada ; ) och så beställde vi kol också såklart. Han ligger förövrigt o snooozar som vanligt. :*

overandout.
xoxo

2008-07-08 ? 08:38:06

Andra dagen på jobbet.
Idag är de lite bättre väder i alla fall, de regnar inte o de är inte så kallt ute. Hittills har vi bara varit inne men pappa sa igår att vi skulle ut idag i alla fall nånting. Sitter o skriver gamla fixar i Excel, de är nog bland de tråkigaste jag nånsin har gjort i hela mitt liv.

overantout.
xoxo

2008-07-07 ? 08:00:11

Första dagen på jobbet och de pissregnar och är kallt ute, de känns som att de är höst. De är ju sommar inte ska de vara så här kallt på sommaren även om de regnar och är mulet! I alla fall, vi ska ut idag och märka ut ett hus och sen ska vi in hit igen, till kontoret. Lägenheten är mysig, lite kruttig, men mysig. Sängen är lite hård men jävlar va skönt jag sov i den. Som vanligt när jag sover nånstans där jag inte har sovit tidigare så vaknar jag med jämna mellanrum på morgonen men jag sov skönt sålänge jag sov!

Jag saknar Andreas jättemkt och jag mår fortfarande dåligt i magen och jag tror faktiskt inte att de är för att jag är nervös för jag har verkligen ingenting att vara nervös över. Jävla brock! Eller vad de nu är. Jag tror fortfarande på magsår.

Kanske skriver några rader när vi kommer in igen, vi ska snart ut. Ska åka halv nio, ska vara ute 09.00.

overandout.
xoxo

2008-07-06 ? 14:01:53

Idag åker jag till Kristinehamn så de blir inte nån uppdatering på några dagar nu, kommer troligtvis hem på torsdag, kanske fredag. Jag mår fortfarande lite dåligt efter i fredags. Känns toppen att jag bara kan dricka 2 cube o sen spy blod halva natten.

overandout.
xoxo

2008-07-05 ? 12:22:05

Har inte skrivit på ett tag nu men jag har varit p flängt i Göteborg o sen varit i kopparberg i en vecka. Anyway, West Coast Riot var awezome! DLK, The Used, Flogging Molly! Grrrrreat! Egentligen skulle festivalen sluta runt 02 men Path of no Return hade ställt in och dom hade knölat ihop schemat massa så de slutade 23 iställer så vi fick driva runt i 7 timmar i Göteborg utan att sova..till slut hittade vi  i alla fall en krog/klubb som de inte var millång kö på och som hade öppet till halv 3, Sticky Fingers, så vi gick in där o satt o bara fördrev tiden med ingenting. När krogen/klubben stängde var de vara att ta sig tillbaka till stationen och de va då min mage började märka att jag har inte hade sovit på en sådär 20 timmar och inte hade ätit nått på 15 timmar så då blev de o hitta toa o sen vänta på att Centralen öppnade. När vi väl fick komma in så mådde jag så jävla dåligt att jag inte kunde sitta inne så satt mest ute o mådde illa o spydde emellanåt men på tåget kunde jag i alla fall somna ordentligen så jag + resten av gänget sov hela tågresan hem sen sov vi hela bilresan hem och sen sov vi 7 timmar när vi kom hem.

Sen har jag varit i Kopparberg i en vecka och inte gjort nånting i princip, spelat en jävla massa Yu Gi Oh Online 2 efter mkt tjat. De är kul men jag spelar för mkt så mina DP kommer ta slut så fort.

I alla fall. På måndag börjar jag jobba, Åker imorrn för att jag ska kunna åka på fritidskortet. Just nu när jag är bakis så känns de inte så pepp att jobba men you gotta do what you gotta do. Jag tror att jag ska gå ner o sätta mig i duschen ett par timmar, de brukar vara bra när jag är bakis.

overandout.
xoxo