2010-01-31 ? 18:14:33

Igen.

2010-01-29 ? 20:39:39

2010-01-28 ? 15:56:19

Ugh. Jag känner mig som en Zombie. Jag är frisk egentligen men de känns inte som de för att jag fortfarande inte fått någon ordning på dygnet. Jag hade, men sen så blev de bak och fram igen.

Jag har fått besked från csn i alla fall, it's official, jag får studiemedel i vår också. 50% visserligen men de är ju bättre än ingenting och den här gången ska jag ta de lungt och försiktigt. Jag har egentligen inte brottom. Huvudsaken är att jag blir klar och får betyg i de jag vill ha betyg i.

2010-01-27 ? 08:41:31

Okey, jag är inte direkt något jättefan av Twilight (eller böckerna) men hot damn! I want a piece o' this! Jag är, eller snarare var, inte så taggad på Kristen Stewart som skådespelar heller. Hon är väldigt ojämn (imo) men hon har verkligen växt till sig under inspelningen av The Runaways (filmen i vilken hon spelar självaste Joan Jett). I alla fall till utseendeet. Holy shite! Nu blev jag ju ännu mer nyfiken på filmen, inte bara pga av den uppenbara anledningen att den handlar om Joan Jett..

2010-01-25 ? 05:50:33

Lite slumpmässiga tankar som flygit genom huvudet de senaste dagarna;
  • Jag umgås delvis hellre med killar än tjejer för att killar oftast försöker muntra upp en hellre än att ignorera en om man inte mår prima skinka 24/7
  • De finns troligtvis inte en enda människa i världen som egentligen skulle stå ut med att leva med mig, än mindre älska mig. Hur skulle de vara möjligt när jag själv knappt orkar med mig själv.
  • Jag stöter bort vänner som på ett eller annat (ofrivilligt) sätt har hamnat på avstånd från mig. Jag känner mig sviken och övergiven även om de inte är de som är meningen och slutar därför ha kontakt med dem. Easier to reject, than be rejected. Även om jag fortfarande tycker om många av dom som flyttat så har jag så svårt att hålla kontakten för att de gör ont att de tog sig härifrån men inte jag som har önskat de i 7 års tid, utan mig.
De är inte självömkan, de är ärliga känslor och tankar.

2010-01-24 ? 08:59:33

Skrev detta på tumblr men orkar inte skriva om de på svenska så jag saxar de istället:

I’ve missed reading books and really enjoying it, I haven’t been this engrossed in a book in a long while. And believe me, it has nothing to do with the book. It’s reading. Honestly relaxing and disappearing into another universe, whatever universe it might be. One of the best forms of escapism.

Now to the part where you are going to hate me and ignore me forever, I’m going to talk about Twilight. But I’m not as bewitched by it as most people seem to be. So spare me the hate.

The first thing I noticed when I started reading was that the way she writes is very awkward, very..scrambled in some ways. It’s like she’s struggling to make it seem interesting and as if she’s squeezed in details and added bits and pieces here and there after finishing it and I don’t like it. Sure when getting further into the book the language gets into a better flow and more poetic (sometimes it felt like you where reading poems woven into the text) I’m not much for over romanticizing gibberish and it got to be a bit much sometimes.

Another thing I am very annoyed with is the obsession with his looks. I don’t care how good he looks, why do we need to read it 500 times over? Superficial, much? and it gets very annoying reading it over and over and over again, these elaborate descriptions of how every inch of his body is muscular or how he looks like a god or statue or..blah..blah..blah..this is also the reason I get the feeling a teenager wrote it and not a grown woman of however many years.

I don’t have all bad things to say about it, but what intrigues me the most is the rest of the Cullen family. I couldn’t care less about Bella, she’s a pessimist and if there weren’t some kind of mythical or magical twist in the book I would probably have burnt it. Except for the fact that she can’t stop describing how utterly gorgeous they all are, she portrays them all as interesting, 6 (well 7) distinct and very different from one another and very unique, personalities.

Since I bought all four of the books from a friend for cheap I might as well read them. After all, the first one wasn’t that bad when you get into it and I really need something to keep my mind occupied.

2010-01-23 ? 20:11:22

2010-01-23 ? 00:43:51

Forfarande sjuk, men förhoppningsvis äntligen på bättringsvägen så jag har inte mkt att uppdatera om. Livet suger just nu, inte mkt mer än så. Bilderna är tagna från mitt rum någon gång under de senaste veckorna..tragiskt.

2010-01-18 ? 19:37:00

Bilder från 17/01. För bättre kvalité: Flickr

2010-01-17 ? 06:58:40

Såg precis Whiteout, de sämsta jag har sett på länge. Konstigt klippt, dålig story och väldigt förutsägbar. Förstår verkligen inte varför den faller under Horror, de är en thriller, om man ens kan kalla den det.



2010-01-14 ? 01:28:33

Denna har snurrat i spelaren idag, de något speciellt med hans röst.


Jag kollade på Taking Woodstock idag, den var inte alls som jag hade förväntat mig. Jag hade förväntat mig en sån där typisk festival / knark / musik film men den var verkligen inte så. Men som vanligt fick jag den där känslan av att jag saknar 60-70 talet även om jag inte levde då. Jag älskar den tiden, both the good and bad. Mest av allt gemenskapen eller som många kanske skulle säga hippie kulturen. Bring back the hippie spirit! Inte bara kläderna och knarket som verkar ha kommit tillbaka nu utan hela den där känslan, att alla hade något att säga och gick ihop och gjorde någonting. De känns som att vi har hamnat i ungefär samma politiska klimat igen men de är ingen som har någon tanke på att klaga, bara konsumera och säga att de inte är deras problem.

Jag tittade på Inside The Actor's Studio (Drew Barrymore) också på YouTube inatt och kom att tänka på att när jag var runt 13-14 så tänkte jag att bara jag levde till min 20 års dag så skulle allting bli A-OK, jag skulle må bra, allt de jag kände skulle ha försvunnit. Dom som känner mig någorlunda eller har lusläst bloggen vet att de inte är så vilket gjorde mig en aning nedstämd men då kom jag på att jag inte trodde att jag skulle leva för att se min 20 års dag.

2010-01-13 ? 18:52:12

2010-01-10 ? 16:50:02

Bortsett ifrån att hälften av min öl blev stulen så var det en awesome fest. Grymt trevligt folk! Verkligen inte fy skam att träffa Per och Daniel heller som jag inte träffat på månader. Tummen upp!

Nästa anhalt är stockholm, ska bli otroligt skönt att komma bort och se/höra bra live musik igen. De är väl fortfarande lite suddigt när de gäller sovplats men de löser sig väl på ett eller annat sätt. I värsta fall får man väl sova på golvet, jag ska ju ändå bara vara där över natten.

2010-01-08 ? 14:01:45

Oredigerad, har endast lagt till vignette och ram.

2010-01-06 ? 22:12:54

Hittade en trevlig Polaroid action till photoshop på dA.

2010-01-05 ? 15:39:32

Bättre kvalité: http://www.flickr.com/photos/t3tris

Bättre kvalité: http://www.flickr.com/photos/t3tris

2010-01-04 ? 21:27:04

Lite ha begär.

2010-01-04 ? 21:15:14

Bättre kvalité: http://www.flickr.com/photos/t3tris

Bättre kvalité: http://www.flickr.com/photos/t3tris

2010-01-02 ? 01:20:49

Champagnen var ingen bra ide men annars var de en bra nyårs afton. Fick pussa på en söt tjej och träffa två gamla klasskompisar, dessutom fick jag däcka i Tobbes säng och bli hånad imorse för att jag tydligen hade sagt att jag aldrig hade däckat. Blev i alla fall inte något händelsefattigt nyår. Jag har inga förväntningar på de kommande året och jag går definitivt inte på hela "nytt decennium" grejen eller nyårslöfte heller. De blir som de blir, pessimisten i mig lever vidare.

Hear hear for the pessimist cup!

Ny design skall fixas snarast också. Väldigt trött på den här.

Todolisttillimorgon:
  • Städa
  • Tvätta
  • Börja på ny design
  • Rensa ut en massa skräp som bara ligger och tar plats
  • Skriva ut foton
  • Fotografera